Δελτίο Τύπου Κοινωνικού Φαρμακείου – Απρίλιος 2018


Η δομή, Κοινωνικό Φαρμακείο Σπάτων- Αρτέμιδας που λειτουργεί με τη σύμπραξη της ΑμΚΕ ΄΄Δύναμη Ζωής΄΄ και του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας, παρείχε τις υπηρεσίες της στους ωφελούμενους του προγράμματος για το μήνα Απρίλιο του 2018.

Πιο συγκεκριμένα στους ωφελούμενους παρασχέθηκαν φάρμακα,παραφαρμακευτικά προϊόντα καθώς και υπηρεσίες συμβουηλευτικής. Έγιναν επίσης παραπομπές σε αρμόδιους φορείς για την κάλυψη πρόσθετων αναγκών των ωφελούμενων.

Για την υλοποίηση του υποέργου 1 Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας πραγματοποιήθηκαν 137 μοναδικές εκροές ωφελούμενων, εκ των οποίων οι 52 ήταν άνδρες και οι 85 ήταν γυναίκες.

Επίσης, συνεχίστηκε η ενημέρωση στην Κοινότητα για τη λειτουργία της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου και πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή φαρμακευτικών σκευασμάτων με το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Επιπλέον έγιναν προσφορές 7 πολιτών σε φαρμακευτικό υλικό.

Η λειτουργία του προγράμματος πραγματοποιείται με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020» της Περιφέρειας Αττικής.

www.dynamizois.gr www.socialkallithea.gr


Posted in Δελτία Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *